Minik Kalplerden Büyük Adım; Gazi Zan Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Her mezuniyet yeni bir başlangıçtır, ama hiçbir mezuniyet ilk adımlar kadar tatlı ve unutulmaz değildir.Bölgemiz okul öncesi eğitim kurumları arasında marka okullar arasında yer alan Gazi Zan Anaokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı.Gazi Zan Anaokulunun alanında deneyimli öğretmenleri tarafından hazırlanan mezuniyet töreni, minik öğrencilerin hayatında önemli bir dönüm noktasına tanıklık etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Gazi Zan Anaokulu Kurucusu Gazi Zan’ın konuşması ile devam edildi.Kurucu Gazi Zan yaptığı konuşmasında:”Saygıdeğer velilerim, kıymetli misafirlerim ve bu günün mimarları canım çocuklarım;Bir vedanın hüzünlü demlerini yaşıyoruz hep birlikte.  6 yaş grubunu okulumuzdan uğurlamanın hüznünü, diğer yaş gruplarıyla önümüzdeki sene yeniden bir arada olmanın sevinciyle bir yılı daha geride bıraktık. Çocuklarımızla yollarımızın, kaderlerimizin buluştuğu o günlerde her biri ürkek bir kelebek gibiydiler. Saf, duru, tertemiz…

Bizler o tertemiz sayfalara sadece kitaplardaki bilgileri doldursaydık ve sizleri bugün öyle uğurlasaydık doğru yapmamış olurduk.

Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız can evlatlarınızı,  bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek, onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden. Bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum.

Bu günün bizlere yakışır, düzeyi yüksek, mutlu bir gün olarak hepimizin anılarında yer almasını temenni ediyor, kıymetli vakitlerinizi ayırarak bu özel günde bizleri yalnız bırakmadığınız ve onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyor, eğer sürçü lisan edersek hoşgörünüze sığınarak af ola. Sizleri saygıyla selamlıyor ve iyi seyirler diliyorum.”dedi.

 

Daha sonra öğretmenleri nezaretinde sahneye gelen minikler sergiledikleri dans performansları ile büyük beğeni topladılar. Minikler, sahneye çıkmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşarken, aileler de bu unutulmaz anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.Ailelerin ve öğretmenlerin gözyaşları ile izlediği bu özel günde, geleceğin yıldızları büyük bir coşkuyla mezuniyetlerini kutladılar.Programda geleneksel uygulama olan mezuniyet kütüğüne minik öğrenciler  ilk çivilerini çakarak okula olan bağlılıklarını ve mezuniyetlerini simgeleştirirler

Bu özel günün sonunda, minikler ve aileleri, geleceklerine umutla bakarken, bu ilk adımın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.Gazi Zan Anaokulu Kurucusu Gazi Zan ve öğretmenlerinin ellerinden diplomalarını alan minikler  , ileride büyük başarılara imza atacak geleceğin yıldızları olarak mezuniyet kepini gururla fırlattılar.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu