HATAYLI GÜZEL PELİN KOYUNCU FİNALE KALDI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderunlu güzel Pelin Koyuncu, Miss Mediterranean 2024 Güzellik Yarışması’nda finale kaldı. Koyuncu: “Yarışmada Hatayı temsil etmekten çok mutluyum. Elimden geleni yapıp kraliçelik için yarışacağım.” dedi.
YARIN BELLİ OLACAK
Antalya’da bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Miss Mediterranean 2024 Güzellik Yarışması’nda finale hazırlanan 10 yarışmacı bulunuyor. Yarışmacılar, kamp sürecinde zarafet, dans, yürüyüş, modellik, drama ve koreografi eğitimlerini tamamlayarak 14 Temmuz’da gerçekleşecek final için podyuma çıkacaklar. Bu yılki finalde Hataylı Güzel Pelin Koyuncu ile birlikte Merve Yılmaz, Zeynep Değirmenci, Esra Gündoğan, Yağmur Tivsiz, Ece Naz Agace, Öykü Vergili, Alina Muradov, Ceylan Naz ve Cemile Yılmaz kraliçe olabilmek için yarışacak.

Çağ Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümden dereceyle mezun olan ve 6 yıldır modellik yapan Pelin Koyuncu: “Miss Mediterranean 2024 Güzellik Yarışması’nda Hatay’ı temsile etmekten gurur duyuyorum. Finale kaldığım için de çok mutluyum. Kraliçelik için yarışacağız ve iyi olan kazanacak. Herkese başarılar diliyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu