Defne Devlet Hastanesinde İlkler Devan Ediyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Depremi en ağır biçimde yaşayan şehrimizde  depremzede vatandaşlarımıza verdiği başarılı sağlık hizmetinin yanında ilklere imza atması  ile adından söz ettirmeye devam ediyor.KBB branşında bölgemizin başarılı doktorlarından Kulak Burun Boğaz (KBB) Doktorumuz Uzm.Dr. Bertan Baran Demir tarafından gerçekleştirilen Endoskopik Timpanopasti kapalı kulak zarı ameliyatı Defne Devlet Hastanesinde ilkler arasına girdi.

Kulak zarında oluşan deliklerin veya yırtıkların onarılmasında kullanılan bu yöntem, hastalara daha konforlu ve hızlı bir iyileşme süreci sunuyor.

Defne Devlet Hastanesi olarak ilklere imza atmaya devam ettiklerini ifade eden Başhekim Barış Kavvasoğlu açıklamasında:” Deprem bölgemizde depremzede vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini verebilmek adına var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yapılan başarılı operasyonlara imza atan hastanemizde Kulak Burun Boğaz (KBB) Doktorumuz Uzm.Dr. Bertan Baran Demir hocamız Endoskopik Timpanopasti kapalı kulak zarı ameliyatını başarı ile gerçekleştirmiştir.

Hastanemizden sağlık hizmeti alan tüm vatandaşlarımızın sağlığına kavuşmaları için tüm Doktor ve personel ekibimizle en iyisini yapma çabasındayız.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu