ONYO SÜMERSPOR KULÜBE HİZMET EDEN BAŞKANLARINI UNUTMADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay 1. Amatör Kümede şampiyonluğu hedefleyen ONYO Sümerspor, kulübe geçmiş dönemlerde hizmet veren Onursal Başkan Yılmaz Gülbahar’ı ziyaret ederek, 10 numaralı ismi yazılı formayı hediye ettiler.
Kulüp Başkanı Selim Göbelek, Kulübün ana sponsoru ONYO Peyzaj Botanik İnşaat Ltd. Onur Yoğurtçuoğlu ile birlikte yaptıkları ziyarette Yılmaz Gülbahar’a takıma yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
ONYO Sümerspor’un Onursal Başkanı Yılmaz Gülbahar’da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Başkanımız Selim Göbelek ve Kulübün sponsorluğunu üstlenen ve yine yöneticisi Onur Yoğurtçuoğlu’nun Hatay futbolu için bir değer olduklarının altını çizmek isterim. Amatör futbola yaptıkları destekler çok anlamlıdır. Bu doğrultuda Sümerspor’un yeni sezonda şampiyonluk hedefine ulaşacağına yürekten inanıyorum. Hedefi büyük olan takımımıza her daim destek olmaya hazırım. Bu formayı ömrüm boyunca saklayacağım. Genç ve dinamik isimlerden kurulu Sümerspor yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.
GÖBELEK: ŞAMPİYON OLMAMIZ İÇİN HER ŞEYİ EKSİKSİZ TAMAMLADIK
ONYO Sümerspor Başkanı Selim Göbelek de, yeni dönemde takımın şampiyon olabilmesi için tüm unsurları eksiksiz olarak tamamladıklarını söyledi.
Takımın malzemesinden, çalışacağı sahaya kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü anlatan Başkan Selim Göbelek, “Transferlerimizi yine Hayrettin Doğan hocamızın isteği doğrultusunda eksiksiz yaptık. Yine de eksik gördüğü mevkilere oyuncu alabiliriz. Tek düşüncemiz şampiyonluk ve ileriye dönük güzel hedeflerimiz var. Bu uzun maratonda her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz Onursal Başkanımız Yılmaz Gülbahar’a da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu