SGK HATAY’DA GÜNDEM “EMEKLİLER”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü 2024 yılı Eylül ayı merkez müdürlükleri toplantısı İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında emeklilere yönelik projeler ana gündemiyle toplantı.
Toplantıda emeklilere yönelik çalışmaların yanı sıra deprem nedeniyle 30.11.2024 tarihine ertelen SGK bildirim ve prim ödemeleri, belediye borçları, emanet hesaplar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılı “Emekliler Yılı” olarak ilan edildiğinden “2024 Emekliler Yılı” kapsamında Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları olan emekliler için 2024 yılı boyunca yaşam kalitelerini artırmak. Sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar birçok konuda yapılan ve yapılacak çalışmalar, tasarruf tedbirleri ve diğer konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

BAL: HEDEFİMİZ HATAY’IMIZI KALKINDIRMAK

İl Müdürü Hamit Bal, toplantıya katılan ilgili müdürlere teşekkür ederek, üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getirerek Hatay’ın kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu kaydetti. Başta emekliler olmak üzere gündemle ilgili tüm maddelerin kararlaştırılmasındaki katkılarından dolayı merkez müdürlerine teşekkür eden Bal, “Eylül-2024 ayı Merkez Müdürlükleri istişare toplantımızı İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantıda alınan kararların ilimize ve kurumumuza hayırlı olması temennilerimizi iletiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı doğrudan ve dolaylı olarak etkileyecek olan kararlarımızın uygulanması konusunda atacağımız adımlar ile kentimizin ayağa kalkışına katkı sağlayacağımıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu