ultrAslan Hatay’dan İl Sağlık Müdürü Sönmez’e Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok ve beraberindeki heyet , Geçtiğimiz günlerde Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Sıtkı Sönmez’e  nezaket ziyaretinde bulundular. Yeni görevine başlayan İl Sağlık Müdürü’ne hayırlı olsun dileklerini ileten Altıok ve ekibi, Müdür Sönmez’e Deprem bölgesi olan Hatay’da sağlık hizmetlerinin başarılı bir biçimde yürütülmesi konusunda  şükranlarını ilettiler.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez’in asrın felaketinde yaşadığı büyük kayıplara rağmen insanüstü  bir çaba ile görevini yerine getiren kıymetli bir büyüğümüzdür diyerek sözlerine başlayan ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok açıklamasında:” Deprem sonrasında yoğun bir mesai ile koşturan ultrAslan Hatay ailesi olarak her daim yanımızda olan Dr. Sıtkı Sönmez’e  Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevini tebrik etmek için bu hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Depremde 3 evladını kaybetmesine rağmen şehri ve görev yerini terk etmeyen  deprem döneminde Başhekimlik görevini layıkıyla yerine getiren şehri ve şehrin sağlık sorunlarını çok iyi bilen birinin bu göreve gelmiş olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sağlık açısından gözümüz arkada değil çünkü görev liyakatli ve emin ellere teslim edilmiştir.Kendisi Hatay sağlık camiası ve bizler için çok özel bir yere sahiptir. ultrAslan Hatay ailesi adına Müdürümüz Dr. Sıtkı Sönmez’e  bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.”dedi.

ultrAslan Hatay’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez,Nazik ziyaretlerinden dolayı UltrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaretin anısına ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok tarafından Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez’e Galatasaray’ın yeni sezon forması ve taraftar atkısı hediye edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu