ÇİFTÇİOĞLU: 6 AYDA 100 BİN ÜYE SAYISINA ULAŞTIK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kamu Birliği Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Furkan Ali Çiftçioğlu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen km Konfederasyonu olduklarını, 6 ay gibi kısa bir sürede 100 bin üye sayısına ulaştıklarını söyledi.

Çiftçioğlu, sağ ve sol güdümlü tüm sendikaları ve konfederasyonları rahatsız ettiğini belirterek, birbirleriyle zıt kutuplarda nitelendirilen sendikaların konu Kamu Birliği olduğunda aynı noktada birleştiklerini görmenin hayret verici olduğunu dile getirdi.

Başkan Yardımcısı Çiftçioğlu konuşmasında; “Kamu Birliği Konfederasyonu 6 farklı iş kolunda 8 bağımsız Sendikanın bir araya gelmesiyle kurulmuştur. 6 ay kadar kısa bir sürede ulaştığımız 100.000 üye sayısıyla Türkiye’nin bugüne kadar en hızlı büyüyen Konfederasyonu olduk. Hiçbir Siyasi partinin arka bahçesi olmadan verdiğimiz bu mücadele büyük bir başarıya koşmaktadır. Ancak bu başarı, sağ ya da sol fark etmeksizin siyaset güdümlü tüm sendika ve konfederasyonları oldukça rahatsız etmiş olacak ki; Türkiye’de ilk defa sağ ve ve sol tabanlı tüm sendikaları aynı noktada buluşturmuştur.

Bu nokta Kamu Birliği Konfederasyonuna karşı fitne ve iftira noktasıdır. Gündelik hayatlarında birbirleriyle tamamen zıt ayrı kutuplarda nitelendirebileceğimiz sendikaların konu Kamu Birliği’ne karşı haset ve fitne olduğunda nasıl aynı noktada birleşebildiklerini hayretle izliyoruz. Biz ise hasetten ve fitneden değil yalnızca hizmetten besleniyoruz. Onlar fitne ve iftira ile meşgul olsun ki, bizler filhakika, onlar cebre ve hileye başvursun ki, bizler hakikati ve doğru olanı değerli kılalım. Sendikalarımızın ve Konfederasyonumuzun tüm yöneticileri hakkında yapılan karalama kampanyalarına algı operasyonlarına ve türlü türlü iftiralara karşı kamu Birliği Konfederasyonu İletişim Başkanlığı’nı kuruyoruz. Kamu Birliği Konfederasyonu olarak dezenformasyonla mücadele adına atacağımız bu önemli adımda tüm iddiaları, İddaa makamlarını ve işin aslını, doğrusunu sizler için göz önüne sereceğiz. Bu vesileyle bir kez daha ifade etmek isterim ki; Bizler memura karşı hizmette yarışmaya geldik ve bizleri memura hizmet dışında hiçbir bataklığa çekemeyeceksiniz. Yalanlarınızın, algılarınızın ve iftiralarınızın artık tek muhattabı İletişim Başkanlığımızdır.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu