KANITLANSIN, TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİME NOKTA KOYARIM!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Daniiil Utkin transferi ile ilgili suçlamaları redederek, “Kanıtlansın, teknik direktörlük kariyerime nokta koyarım” dedi.
Tecrübeli çalıştırıcı, Hatayspor’da önceki teknik direktör Özhan Pulat tarafından transferine onay verilen Daniiil Utkin’in transferini veto ettiğini doğrulayarak, “Çünkü hem maliyeti yüksek hem de benim sistemime uymayan bir oyuncu” diye konuştu.
Haberin gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:
“Taraftarımız merak etmesin, bu niyetteki kişilerin artık bu kapıdan girmesine izin vermeyeceğiz. Yıllardır beraber olduğum ekibimden birinin bahsedildiği şekilde bir davranışı olduğunun ispatlanması halinde teknik direktörlük kariyerime nokta koyacağımı belirtirim.”
Hatayspor, felaketi yaşamış bir şehrin futbol takımı. Ben buraya takımı ayağa kaldırmaya geldim. Burada kendi tezgahını kurup nemalanmak isteyenlerin de her zaman karşısında olacağım. Bahsi geçen oyuncuyu ben ve ekibim izledikten sonra hem ekonomik olarak kulübümüze hem de oyuncu olarak sistemimize uymayacağına karar verdik.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu