Elif&Gökhan Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Süner ve Güler ailelerinde düğün heyecanı yaşandı. Mutia&Süleyman Süner çiftinin  dünyalar güzeli kızları Diyetisyen Elif Süner  ile  Kadriye&Mehmet Zekeriye Güler çiftinin  yakışıklı oğulları Uzman Doktor Gökhan Güler dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Arsuz Fer Diamond Kır Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine MHP  Hatay İl Başkanı Metin Taşçı ,MHP Antakya İlçe Başkanı Kadir Ertuğrul ,MHP Ankara il başkan yardımcısı Ozan Özdemir ,Kırıkhan İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ahmet Yılmaz ile akraba ve sevenleri yoğun katılım göstererek genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Salonu dolduran konukların alkışları eşliğinde salona giriş yapan Elif&Gökhan  çifti ilk dansları ile herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Ali İhsan Güven ,Yavuz Güler,Özgün Bengi Gülşen ve Çağrı Gülşen yaptılar. Elif&Gökhan Güler çiftine hayırlı olsun dilekleri ile evlilik cüzdanını teslim eden Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün çifte ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Aile bireylerinin katılımı ile düğün pastasını kesen Elif&Gökhan çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken genç çift  bu mutlu anlarından kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.Eğlencenin gece boyunca devam ettiği muhteşem düğünde geceyi ölümsüzleştirmek isteyen Elif&Gökhan  çifti sevenleri ile bol bol objektiflere poz verdiler.

Hatay Söz Gazetesi olarak Elif&Gökhan  Güler çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu