BU YOL HARFİYAT KAMYONLARINA AÇILMIŞ BİR YOL DEĞİL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI, HAFRİYAT KAMYONUNUN NEDEN OLDUĞU VE 5 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU..
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, freni tutmayan hafriyat kamyonunun neden olduğu ve 5 kişinin yaralandığı kazayla ilişkin açıklamada bulundu. Kazanın ardından gerekli idari ve adli yaptırımların uygulanacağını belirten Vali Masatlı, “Bugün akşam üzeri Harbiye mevkiinde hafriyat kamyonu Defne tarafına normalde yasak olmasına rağmen girmiş ve freni boşalması sonucu 9 araca çarpmış, 5 vatandaşımız ayakta tedavi edilecek şekilde yaralanmıştır.
Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Konu trafik kurallarına uymama konusu. Bu yol hafriyat kamyonlarına açılmış bir yol değildir. Biz de biraz yukarıda olan kontrol noktamızda denetimlerimizi sıklaştıracağız. Hatay’ımızda dünyanın en büyük iyileştirme operasyonunu gerçekleştiriyoruz. Bunun da en önemli noktası Defne ve Antakya. Dolayısıyla bölgemizde faaliyette bulunan firmaları bizatihi sizin adınıza uyaracağız. Burada önemli olan herkesin kuralara uyması. Kamyon sürücüsü ile ilgili idari yaptırımları uygulayacağız. Adli aşamada da gereği yapılacaktır. Tekraren geçmiş olsun” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu