AZMİMİZ HERKESİN HAYALİNDEKİ ANTAKYA’YA KAVUŞMASI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Armağan Kazım Teköz, Ahilik Haftası dolayısıyla şehrin ticaret müdürlüğü yöneticilerini, esnaf odaları başkan ve üyelerini misafir etti.

HBB Başkan Vekili Teköz; Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, esnaf odaları temsilcileri ve Yılın Ahisi seçilen Son Fanusçu Mustafa Gürler ile birlikte bir araya gelerek esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

TEKÖZ: AZMİMİZ HERKESİN HAYALİNDEKİ ANTAKYA’YA KAVUŞMASI

Seçimlerin ardından HBB Başkanı Mehmet Öntürk ile gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Vekili Teköz, “Çarşıyı, ekonomiyi, esnafı, memleketi de ayağa kaldıracak olan sizlersiniz. İnşallah, Antakya’nın ticari hayatı tez zamanda ayağa kalkar. Konutların da yapımından sonra umarım, herkes hayalindeki Antakya’ya kavuşur. Azmimiz ve hedefimiz bu.” dedi.

YILMAZ: ÖNTÜRK TÜM ESNAFIMIZA AYRI BİR DEĞER VERİYOR

Ahilik Haftası dolayısıyla esnaf teşkilatlarıyla birlikte ziyarete geldiklerini ileten HESOB Başkanı Yılmaz ise, “Mehmet Öntürk Başkanımız esnafa çok yardım ediyor. Özellikle toplu taşımaya verdiği büyük bir destek var. Taksici esnafına kamera, dijital ekran ve taksimetreleri ücretsiz verdi. Bunun yanında tüm esnafımıza ayrı bir değer veriyor.” diyerek tüm esnaflar adına teşekkürlerini iletti.

Esnafın Ahilik Haftası’nı kutlayan Başkan Vekili Teköz esnaflara ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek hediyeler verdi.

2024 Yılı “37. Ahilik Kültürü” Haftası kutlama programı kapsamında Başkan Vekili Teköz ayrıca Antakya Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine de katıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu