REYHANLI’DA GÖNÜLLER BİR OLDU, ENGELLER KALKTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak ve Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel öncülüğünde 5 engelli bireye akülü sandalyeleri teslim edildi.
İlçede dezavantajlı bireylere yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel’in büyük gayretleri, Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak’ın tam destekleri ve Hatay İş İnsanları Derneği Başkanı Yılmaz Urfalı’nın katkılarıyla gerçekleşen teslim töreninde duygusal anlar da yaşandı.
YAYAR TÜM DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Reyhanlı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Yayar, 5 engelli çocuğa akülü sandalye teslim edilmesi sürecine katkıları olan başta Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak olmak üzere Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı Ömer Faruk Temel’e ve Hatay İş İnsanları Derneği Başkanı Yılmaz Urfalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Akülü sandalyelerini teslim alan çocuklar da sosyal hayata katılımlarının artmasına vesile olduklarından dolayı tüm hayırseverlere ve destekçilere teşekkür ettiler.
Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu