GÖKÇE FUTBOLİST DERGİSİ’NİN MANŞETİ ‘AFETZEDE HATAYSPOR’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gökçe Futbolist Dergisi’nin 7. Sayısının manşeti ‘Afetzede Hatayspor’ oldu.

Editörlüğünü Ahmet Gökçe’nin yaptığı ‘Gökçe Futbolist Dergisi’nin son sayısının kapak resmi Hatayspor’a ayrıldı.

Gazeteci-Yazar Metin Dingil’in kaleme aldığı yazıda Hatayspor’un 2. Lig’den Süper Lige yükseliş hikayesinin yanısıra 6 Şubat depremi öncesi ve sonrası hikayesi ve istatistikleri yer alıyor.

Gökçe Futbolist Dergisi editörü Ahmet Gökçe, dopdolu içeriğin yer aldığı son sayısı ile ilgili okuyucularına yaptığı değerlendirmede; “Uzun bir aranın ardından Gökçe Futbolist dergimizin 7. sayısı ile tekrar sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz! Bu sayımızda, Fenerbahçe’nin unutulmaz efsanesi Cemil Turan ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajın yanı sıra, konuk yazarımız Hüseyin Gökçe’nin Türkiye’nin ilk FIFA kokartlı hakemi Yahya Diker ile yaptığı keyifli sohbeti de zevkle okuyacaksınız.

Başyazarımız Tekin Toklucu, futbol gündemine dair çarpıcı ve yerinde tespitleriyle sizlere seslenirken, Arif Doğan’ın kaleminden Trabzon Fenerbahçe Kulübü arşiv araştırması, Metin Dingil üstadımızın Hatayspor’un “Afetzede” hikâyesine ışık tutan harika belgesel niteliğindeki yazısıyla bu sayımızı dopdolu hale getiriyor.

Ayrıca ‘Sizden Gelenler’ köşemizde, okuyucularımızdan Eylül Asaroğlu ile tanışacaksınız. Selçuk Güler hocamızın yaptığı kapsamlı Avrupa Şampiyonası değerlendirmesi, dergimizin vazgeçilmez içeriklerinden biri olacak.

Bu özel sayımızı büyük bir keyifle okuyacağınıza inanıyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Son olarak, sosyal medyada Gökçe Futbolist dergisi editörü Ahmet Gökçe ve değerli yazarlarımızı takip edebileceğinizi hatırlatmak isterim” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu