ABOUBAKAR’IN SÜPER LİGDE SON GOLÜ HATAYSPOR’A!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’un Beşiktaş’tan kiraladığı Vincent Aboubakar, Süper Lig’de son golünü Hatayspor’a attığı belirlendi.

Kamerunlu golcü, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon 5 Mayıs 2024 tarihinde ligin 37. Haftasında Tüpraş Stadyumunda oynanan karşılaşmanın son saniyelerine, 2-1 önde giren Hatayspor, 90+3’de kazanılan penaltıyı gole çeviren Aboubakar’ın topu filelerimize göndermesiyle maçı 2-2 berabere tamamlamıştık.

Bordo-Beyazlı ekibe ligin 5. haftasında transfer olan Vincent Aboubakar, Hatayspor formasıyla 3 maçta 211 dakika süre aldı ve 2 kez ilk 11’e girdi. 1 kez yedek kaldı. Vincent Aboubakar 2024-2025 sezonunda şu ana kadar 1 sarı kart gördü.

32 yaşındaki golcü oyuncu Kamerun Milli takımı kampından Perşembe günü dönmesi ve Sivas Spor maçı hazırlıklarına katılması bekleniyor.

ABOUBAKAR HATAYSPORLU TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ

Bordo-Beyazlı taraftarlar, Kamerun Milli takımının kaptanlığını da yapan Vincent Aboubakar’ın Hatayspor formasıyla ilk golünü Sivas Spor’a atacağına inanıyor.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği yıldız oyuncu için beklenen patlamayı yapmasını ve Hatayspor’a katkı vermesini bekliyor.

Aboubakar da 3 maçtaki performansını yeterli bulmayarak, Sivas Spor’da taraftarın beklentisine cevap vereceğinin sözünü verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu