YARIM BIRAKTIĞINIZ PROJEYİ TAMAMLAYIN, CAN VE MAL KAYBI YAŞANMASINA ENGEL OLUN!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhuriyet Halk Partisi Ulaştırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi. CHP’li milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu, İl Başkanı Hakan Tiryaki ve ilçe yöneticileriyle birlikte Altınözü’ne giden Karasu,
Altınözü ve Antakya arasındaki yolun sürücüler için tehlike arzettiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, söz konusu yolun ne yazık ki yaralanmalara, hatta ölümlere yol açan kazalarla hatırlandığını belirterek; “TIR, kamyon gibi ağır tonajlı araçların da yoğun olarak kullandığı bu güzergâh, sürücüler için oldukça tehlikeli.
Yurttaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayacak olan bu yoldaki çalışmalar ne yazık ki bir türlü tamamlanamadı.
Yatırım planlarında, yaklaşık 20 kilometre uzunluğunda, dört şeritli bir yolun inşa edileceği öngörülmüştü.
Ancak 2022’nin aralık ayında, söz konusu yolun bir kısmı inşa edildikten sonra hiçbir ilerleme sağlanmadı. Antakya-Altınözü yolunun önemli bir bölümü, halen tek yön gidiş-tek yön geliş olarak kullanılıyor.
Yetkililere çağrıda bulunuyoruz : Yarım bıraktığınız projeyi tamamlayın, daha fazla can ve mal kaybı yaşanmasına engel olun.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu