DEPREMLERİN ARDINDAN ANLAMLI BULUŞMA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Hatay Basın Cemiyeti, 21 ay aradan sonra yeniden güçlü aile fotoğrafını verdi!

Hatay basınının birbirinden değerli isimlerinden oluşan Hatay Basın Cemiyeti, depremlerin ardından 21 ay sonra, neredeyse tam kadro kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Ulusal basından yerel basına, sosyal medya platformlarından araştırmacı gazetecilere kadar güçlü üye kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Hatay Basın Cemiyeti, Başkan Hikmet Otuzbir yönetiminde Keyfi Bahçe Restoranda buluştu.

Gerçekleşen anlamlı etkinlikte konuşan Cemiyet Başkanı Hikmet Otuzbir, depremlerde yaşamını yitiren meslektaş ve vatandaşları anarak sözlerine başladı.

Depremlerin ardından yeniden sıcak bir masada bir ve beraber olmanın çok kıymetli olduğunu dile getiren Başkan Hikmet Otuzbir, “Deprem bize çok acı bir gerçeği hatırlattı. Bizler yaşadığımız her anın değerini, sevdiklerimizin de kıymetini bilmeliyiz. Artık aramızda olmayan ama cemiyetin kuruluşunda büyük emekleri olan İzzet Nazlı kardeşimiz başta olmak üzere tüm merhum üye, meslektaş ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Bizler onları hiç bir zaman unutmayacak, her değerli günde de anmaya devam edeceğiz.” dedi.

“ÜYEMİZ SALİM TAŞ’A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ”

Cemiyet üyesi ve Anadolu Ajansı Muhabiri Salim Taş’a geçirdiği kalp krizi sonrası geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Hikmet Otuzbir, “Önceden planlanan bir organizasyon olduğu için iptal edebilme şansımız olmadı. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenince de program akışını bozmama kararı aldık. Salim Taş kardeşimiz de her üyemiz gibi çok değerlidir, ona geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bundan sonra sürekliliğini hedeflediğimiz cemiyet buluşmalarımızda, onun da bizlere güç katacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

“SARI MİKROFON VE KEYFİ BAHÇE AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Programda emeği geçen Sarı Mikrofon Kurucusu ve cemiyet üyesi Özkan Bozkurt’a da emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Hikmet Otuzbir, “Aylar sonra böyle kıymetli bir organizasyona gönülden destek gösteren üyemiz Özkan Bozkurt’a, tüm üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Aile buluşmalarımız artarak devam edecek. Bizleri bugün ağırlayan ve geniş gönül sofrasını bizlere sunan Keyfi Bahçe sahibi Abdullah Arslan beye de ayrıca teşekkür ederiz.” diye konuştu.

BOZKURT: “BİZ BİR AİLEYİZ”

Organizasyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Sarı Mikrofon Kurucusu ve cemiyet üyesi Özkan Bozkurt’ta, “Bugün bir arada olmamıza vesile olmak benim için çok anlamlı. Hatay basınının değerli isimleri uzun aradan sonra bu sayede bir araya geldi. Destek veren, gelen ve burada bir arada olmamızı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Biz bir aileyiz, Sarı Mikrofon olarak bu ailenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz.” dedi.

Gerçekleşen organizasyon günün anısına çekilen birlik-beraberlik fotoğrafının ardından son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu