Altıneller Vestel’de Geleneksel Aşure etkinliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi öncesinde her yıl geleneksel olarak düzenledikleri aşure etkinlikleri ile dikkatleri üzerlerinde toplamayı başaran Altıneller Vestel,Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği Aşure etkinliğini 100.yıl mağazasında yoğun katılım  ile gerçekleştirdi. Dayanıklı tüketim malları sektöründe Ülkemizde en çok tercih edilen markaların başında gelen Vestel’in bölgemizde 8 şube, Adana , Mersin ve Yalova’da  toplamda 22 mağaza  ile hizmet veren bayisi Altıneller Vestel tarafından gerçekleştirilen geleneksel aşure ikram etkinliği  renkli görüntülere sahne olurken muhteşem aşure lezzeti her zaman olduğu gibi yine tam not aldı. Büyük bir titizlik ile üzerinde “Altıneller Vestel” yazılı olan ve en kaliteli malzemelerin kullanılarak yapıldığı Aşure ikramında çocuklar ve yaşlılar için ayrılan özel alanlarda, ikramların daha rahat bir şekilde yapılmasının  sağlanması takdir topladı.

Aşure etkinliğine Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu,Altıneller Vestel Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılım gösterdi.

Geleneksel bir aşure etkinliğine daha imza atmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu açıklamasında:”Muharrem ayı ve birçok önemli olay meydana geldiğine inanılan Aşure Günü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz  etkinliğin yoğun ilgi görmesinin mutluluğunu yaşadık. Aşure, birliğin ve paylaşmanın simgesidir. Bu güzel geleneği yaşatmak için buradayız ve bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz.Geleneksel Aşure İkramı etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran kıymetli konuklarımıza ,titizlikle çalışan kıymetli ekip arkadaşlarımıza ve bin bir özenle aşureyi hazırlayan ekibe teşekkür ediyorum. Nice Muharrem ayı Aşure günü etkinliklerinde bir arada olmak dileği ile saygılarımı sunuyorum” dedi.

Aşureleri afiyetle yiyen konuklar Altıneller Vestel Mağazaları yöneticilerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu