Altınözü’ne elit bir mekan :”Ovis City”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketinin yaşandığı 6 Şubat tarihine kadar günden güne yıldızı parlayan,Deprem sonrası artan nüfusu ve gerçekleşen yatırımlar ile istikrarlı yükselişini sürdüren Altınözü yeni açılan işletmeleri ile de dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Turizm sektöründe yılların deneyimine sahip Ömer Kaynar ve Mehmet Sözer işletmeciliğinde Altınözü’ne kazandırılan Ovis City Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,Altınözü Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Zümre,Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Altınözü İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Durna,Altınözü Belediyesi İlçe Meclis Üyeleri,İlçe Protokol Üyeleri ve seçkin davetlilerin katıldığı bir tören ile hizmete açıldı.

İlçenin kalbinde yer alan elit bir işletme olan Ovis City , gündüzleri misafirlerine havuz keyfi sunarken, geceleri de konusunda uzman şeflerin hazırladığı dünya mutfağı lezzetleri ile  şık bir restoran deneyimi yaşatacak. Aynı zamanda havuz başında sevdikleriniz ile birlikte sohbet edebileceğiniz işletme Nargile çeşitleri, Serinleten içecekleri ve Fast Food lezzetleri ile de adından söz ettireceğinin sinyallerini ilk günden verdi.

Hem dinlenmek hem de lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir mekan olan bu işletme, misafirlerine unutulmaz anlar vaat ediyor.

Kurdele kesimi öncesinde Altınözü’ne elit bir mekan kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden İşletmeci Ömer Kaynar yaptığı konuşmasında:” Sevgili ortağım Mehmet Sözer ile birlikte Turizm sektöründe elde ettiğimiz deneyimler doğrultusunda elit bir işletmeyi Altınözü’müze kazandırmak için kolları sıvadık ve bugün de nihayet oldukça nezih olan bu işletmemizi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ve bu işletmemizi hep birlikte kalkındıracağız inşallah. Ovis City gündüzleri Havuz, geceleri ise dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz bir işletme olarak faaliyetlerini sürdürecektir.

Şahsım olarak Turizm sektöründe Havuz konusunda elde ettiğim deneyim doğrultusunda Havuz’un hijyenik ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi klor miktarından, pH seviyesine, Filtrasyon işlemlerine, Kimyasal Dengelemesine ve yüzey temizliğine kadar tüm aşamalar bizzat kontrolümde olacaktır.

Ovis City olarak misafirlerimize sunduğumuz hizmet kalitesi ve özgün konseptimizle şehrin en prestijli mekanlarından biri olmayı amaçlıyoruz. Ve herkesi Ovis City’e bekliyoruz.”dedi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı kurdele kesimi öncesinde yaptığı konuşmasında: ”Genç kardeşlerimiz Ömer Kaynar ve Mehmet Sözer büyük bir cesaret ile Altınözü’müze böyle güzel bir işletme kazandırdılar. İnancım şudur ki bu genç kardeşlerimiz müşterilerine güzel hizmet etmeyi kendilerine şiar edineceklerdir. Aynı zamanda ilçemiz sakinlerinin de büyük bir memnuniyet ve mutluluk ile iştirak edeceklerine burada keyifli zamanlar geçireceklerine  de inancım tamdır. Altınözü artık ilerleyen, gelişen ve değişen bir ilçe olarak tarihe geçecek. Onun için bu gibi işletmelerin garipsenmemesi aksine desteklenmesi lazım. Bu anlamda İşletmeci kardeşlerim başta olmak üzere çalışanlara ve ilçemize  Ovis City’in hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Yapılan duanın sonrasında Protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşen açılış kurdelesinin kesimi ile birlikte  İşletmeciler Ömer Kaynar ve Mehmet Sözer konuklarına işletmeyi gezdirdiler. Yapılan ikramlar ile açılış programı son buldu.

Tokaçlı mahallesi BİM market yanında faaliyet gösteren Ovis City iletişim numarası 0 540 933 31 31

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu