Antakya-Altınözü Karayolunda Tehlikeli Seyir: Sürücüye Ceza Yağdı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Antakya-Altınözü karayolunda, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde seyir halinde olan çekici sürücüsü, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından polis ekiplerini harekete geçirdi.
Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucunda, 34… plakalı çekicinin sürücüsü S.S.’nin, 54/1-b (Görüş yetersizliği olan dönemeçlerde sürücünün önündeki aracı geçmesi) ve 46/2-c (Trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek) maddelerinden toplam 4.334 TL idari para cezasına çarptırıldığı bildirildi.
Trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere karşı denetimlerin süreceğini belirten yetkililer, vatandaşlardan da benzer durumlarla karşılaştıklarında ihbarda bulunmalarını istedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu
BAŞARILAR HATAYSPOR!
Devamı
# Team P W D L PTS