ANTAKYA-ŞAM YOLU ASFALTLANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya – Şam Yolu olarak bilinen ve 10 mahalleyi birbirine bağlayan güzergâhta beton asfalt çalışmasını tamamlayarak vatandaşın hizmetine açtı.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Antakya’ya bağlı Açıkdere, Gökçegöz, Bitiren, Akcurun, Üzümdalı, Bozhöyük, Tanışma, Avsuyu ve Bohşin Mahalleleri ile Altınözü’ne bağlı Atayurdu Mahallesi’ni birbirine bağlayan bağlantı yolunda gerçekleştirdiği beton asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Bohşin Mahallesi’nden başlayıp Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi (MOBSAN) güzergâhına kadar uzanan 13 kilometrelik yolun asfaltlanmasıyla bölgede yaşayan vatandaşlar daha konforlu ve güvenli ulaşım imkânına kavuştu.

Yetkililer, ulaşım ağlarını modernize etmek, yolların daha güvenli hale getirilerek vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR

Yolun birbirine bağladığı 10 mahalle muhtarı adına konuşan Açıkdere Mahalle Muhtarı Abdurrahman Sabuncu bu bölgenin daha önce böyle bir hizmet görmediğinin altını çizerek, başta HBB Başkanı Mehmet Öntürk olmak üzere Şam Yolu’nun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu