ARTIK BU İHMALKÂRLIĞA DAHA FAZLA SABRIMIZ YOK!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, Defne ilçesinde yaşanan kaza bölgesine giderek, olay yerinde bilgileri vatandaşlarla paylaştı ve gerekenin yapılması için çaba göstereceğinin sözünü verdi

Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, hafriyat kamyonlarının Altınözü güzergahını kullanmaları gerektiğini belirterek, uyarılarının dikkate alınmaması halinde hafriyat yüklü kamyonların yollarını keseceklerini açıkladı.

Kaza yerinde konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu; “Daha kaç kez daha aynı felaketi yaşayacağız? Eğer bir-iki dakika önce yola çıkan vatandaşlarımız olsalardı öleceklerdi. Tesadüfen mi yaşayacağız? Defneliler tesadüfen mi yaşayacak? Kamyonları denetleyin! 10 tonluk araçlara 50 ton yüklemek insanların hayatını tehlikeye atmaktır. Hiçbir şey insan hayatından kıymetli değildir. Artık bu ihmalkârlığa daha fazla sabrımız yok.

Deprem bizi vurdu, ama hükümetin ihmalleri bizi vurmasına izin vermeyeceğiz. Yetkilileri derhal harekete geçmeye davet ediyorum. Hafriyat kamyonlarına Altınözü yolunu kullanmanızı istiyoruz. Ya bu yolu kullanacaksınız, ya da yolunuzu keseceğiz. Herkese geçmiş olsun” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu