Avukat İlhan Tümer: Hatay ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile mesleki faydayı dikkate alarak, avukatlık mesleğinin menfaatleri doğrultusunda diyaloglar kuracağız.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

18 Mayıs tarihinde Hatay Barosu Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Av. İlhan Tümer, çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Avukat meslektaşları ile toplantılarda, ofis ziyaretlerinde bir araya gelen Hatay Barosu Başkan Adayı Av. İlhan Tümer, aynı zamanda şehrimizin ayağa kalkması adına sosyal ve toplumcu baro anlayışı ile mesleki faydayı dikkate alarak, avukatlık mesleğinin menfaatleri doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgüleri ile diyaloglar kuracaklarını dile getirdiler.

Bu doğrultuda Hatay Barosu Başkan Adayı Av. İlhan Tümer ile birlikte ; Av. Merve Olğar, Av. Merve Gül Tuna, Av. Bengisu Bahşi, Av. Onur Urhan, Av. İbrahim Çetin Aydın ve Av. Şaban Dablan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Mehmet Öntürk’ü ziyaret ederek mesleki sorunlar hakkında taleplerini ve desteklerini ilettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Öntürk’ten; Antakya, Kırıkhan, Samandağ ve Hassa ilçeleri için Avukatlar Sitesi projesi konusunda iş birliği içinde hareket ederek proje konusunda desteklerini talep ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Öntürk, bu ziyaretten ve diyalogdan memnun olduklarını, projeleri desteklediklerini ifade ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu