BAHARATLARIN KİMLİK BULMUŞ HALİ ‘VURAL BAHARAT DÜNYASI’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Baharat; çeşitli bitkilerin tohum, çekirdek, meyve, çiçek, kabuk, kök, yaprak gibi kısımlarının bütün halde veya parçalanması, kurutulması, öğütülmesi ile elde edilen; gıdalara renk, tat, koku ve lezzet verici olarak katılan doğal bileşikler veya bunların karışımıdır. Gıdalara az miktarda katılmalarına rağmen, aroma ve lezzet değişiminde önemli rol oynayan baharatlar; içinde bulunduğu yemeğe, yemeğin rayihasına has birer kimlik verir. Temelde aynı malzemelerden yapılan bir yemek yöreye özel bir baharatla yöresel bir karakter alır.
6 Şubat depremleri sonrasında Serinyol’da hizmet vermeye başlayan Vural Baharat Dünyası, kısa sürede mahallelinin uğrak yerlerinden biri haline geldi.
İşletme sahibi Perihan Hanım; isteyen müşterilere, aldıkları tane baharatları taze taze çekip verdiklerini söyleyerek “Vural Baharat Dünyası olarak her zaman müşteri memnuniyeti ve insan sağlığı bizler için ön planda oldu.
Birçok konuda bizden memnun kalan ve çevresindeki tüm dostlarına tavsiye eden bir müşteri portföyümüz var. Baharat çeşitlerimizin yanında, tüm bitkisel yağ çeşitleri, kendi imalatımız olan el yapımı Defne sabunları, kına geceleri için ihtiyaç duyulan tüm kına malzemeleri ve kına setlerinin en yeni modelleri, kuru meyveler ve kısa sürede büyük beğeni kazanan Türk Kahvemiz ile Serinyol halkının Antakya’ya gitmelerine gerek kalmadan her şeyi bulabilecekleri bir işletme haline geldik. Ayrıca müşterilerimiz, sosyal medya hesaplarımıza girerek istedikleri ürünleri sipariş verebilirler. Kargo ile Türkiye’nin dört bir yanına ürün gönderebiliyoruz” dedi.
Vural Baharat Dünyası İletişim : 05366171122

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu