BAKAN YARDIMCILIĞINA ATANAN TOKİ BAŞKANI HATAY’A GÖREVLENDİRİLDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay’da devam eden yeniden inşa ve ihya çalışmalarının bir an önce tamamlanabilmesi ve bölgeye verilecek hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla Bakan yardımcısı Ömer Bulut’u görevlendirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcılarının Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle belirlenmesinin hemen ardından; Bakan Murat Kurum tarafından afet bölgesi için yeni görevlendirmeler yapıldı.

Bakan Kurum, depremden etkilenen illerde çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve yerinde incelenerek bir an önce tamamlanabilmesi amacıyla Bakan Yardımcıları Fatma Varank ve Ömer Bulut’u görevlendirdi.

Bu kapsamda, Hatay’ın yanısıra Adıyaman, Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerindeki çalışmaları Bakan Yardımcısı Ömer Bulut; Malatya ve Kahramanmaraş’taki çalışmalar ise Bakan Yardımcısı Fatma Varank koordinesinde yürütülecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Bakan Yardımcılığı görevinden alınan Vedat Gürgen’in yerine atanan Ömer Bulut, 2018 yılından beri TOKİ Başkanı olarak görev yapıyordu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu