BAŞARININ ANAHTARI EĞİTİMDEN GEÇER

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TED Hatay Koleji, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına önemli bir etkinlikle başladı.

Ünlü gazeteci ve yazar Abbas Güçlü, “Doğru Eğitim, Doğru Kariyer, Doğru Gelecek” başlıklı bir söyleşi düzenleyerek öğrencilerle buluştu.

Eğitim dünyasında büyük bir saygınlık kazanan Abbas Güçlü, söyleşide öğrencilere ve velilere, günümüzün hızla değişen dünyasında doğru eğitim anlayışının ve kariyer planlamasının önemini anlattı. “Başarıya ulaşmanın anahtarı, kendinizi tanımaktan ve doğru yönlendirilmiş bir eğitim sürecinden geçiyor,” diyen Güçlü, katılımcılarla kendi deneyimlerini ve gözlemlerini paylaştı. Ayrıca doğru kariyer seçimleriyle kişisel mutluluğun ve toplumsal katkının nasıl artırılabileceği üzerine vurgu yaptı.

Öğrencilerin ve velilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Abbas Güçlü’ye yöneltilen sorular da söyleşiyi interaktif hale getirdi. TED Hatay Koleji öğrencileri, kariyer yolculuklarında önemli tavsiyeler edinirken veliler de çocuklarının geleceği hakkında değerli ipuçları alma fırsatı buldu.

TED Hatay Kolejinin Vizyonuyla Bütünleşen Bir Etkinlik

TED Hatay Koleji yetkilileri ise böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilerinin sadece akademik anlamda değil, kişisel ve sosyal gelişimlerini de destekleyecek etkinliklerin süreceğini müjdeledi. Bu söyleşi, öğrencilerin geleceğe umutla ve bilinçle bakmalarını sağlayan önemli bir adım oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu