Başkan Altınöz’den Başkan Yapar’a Ziyaret Teşekkürü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kocaeli Gebze 2 Elektronikçiler Çarşısı Başkanı Fatih Altınöz, çarşının sorunlarını yerinde görmek ve çözüm önerileri sunmak üzere ziyarette bulunan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a teşekkür etti. Başkan Altınöz, Başkan Yapar’ın ziyaretinin çarşı esnafı için büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Ziyaret sırasında çarşının sorunlarını dinleyen ve bu sorunların çözümü için gerekli adımları atma sözü veren Başkan Yapar’a minnettarlığını dile getiren Altınöz, “Elektronikçiler Çarşısı’nı ziyaret edip çarşı sorunlarımızı dinleyip çözüm konusunda adımlar atma sözü veren Antakya Belediye Başkanı Sayın İbrahim Naci Yapar’a çarşı esnafım adına teşekkür ederim.Başkanımız çarşımızın yıkılan duvarı ve asfalt için bir an önce çalışmaların başlayacağını söyledi bizlere. Yapılacak olan hizmetlerin tamamlanmasının ardından kendisini tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız,” dedi.

Başkan Yapar’ın ziyareti ve gösterdiği ilgi, çarşı esnafının sorunlarına çözüm bulunacağına dair umutlarını artırırken, işbirliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu