Beşiktaş Futbol Okulunda Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye’nin köklü ve başarılı spor kulüplerinden Beşiktaş, futbol okullarıyla geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmeye devam ediyor. Fatin Ezer başkanlığında alanında profesyonel hocaların görev yaptıkları Hatay Beşiktaş Futbol Okulu, genç yeteneklere futbol eğitimi verirken, aynı zamanda spor ahlakı ve disiplini aşılıyor.
Antakya Belediyesi spor tesisleri ile Kahraman halı saha spor tesislerinde çalışmaların tam gaz devam ettiği Hatay Beşiktaş Futbol Okulu Antakya merkez ve çevre ilçelerden gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde topluyor.

Asrın felaketi sonrasında en çok etkilenen kesim olan çocuklara moral ve motivasyon sağlamak, fair play ruhu, takım çalışması ve disiplin konularında eğitim verdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Hatay Beşiktaş Futbol Okulu Başkanı Fatin Ezer açıklamasında:”Kurucu ve Onursal Başkanımız Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız’ın 6 Şubat depremine kadar en güzel biçimde yönettiği,Böylesine başarılı bir isimden bayrağı devralarak yakın bir zaman zarfında faaliyetlerimize başladığımız Hatay Beşiktaş Futbol Okulumuzun sektördeki başarısı bilinmektedir.Zira bunu kısa sürede görmüş olduğumuz yoğun ilgi ile bir kez daha anladık.Bir çok yaş grubunda eğitimlerin yapıldığı futbol okulumuzda alanında deneyimli hocalarımız ve bir de diyetisyenimiz görev yapmaktadırlar.Hocalarımız genç yeteneklere en iyi eğitimi vermek için büyük bir özenle çalışmaktadır.
Hatay Beşiktaş Futbol Okulumuzun eğitim programı, UEFA standartlarına uygun olarak hazırlanmış olup, yetenekli genç futbolculara en iyi şekilde eğitim vermeyi amaçlıyor.

Okulumuzda Genç futbolculara temel futbol teknikleri ve taktik bilgilerinin yanı sıra Pas, şut, top kontrolü gibi temel becerilerin yanı sıra, oyun stratejileri ve takım oyunu üzerine çalışmalar yapılmaktadır. Futbolcuların fiziksel kondisyonlarını artırmak için özel antrenman programları uygulanır. Sporculara, maçlarda ve antrenmanlarda karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkabilme yeteneği kazandırılmasının yanında fair play ruhu, takım çalışması ve disiplin konularında eğitim verilmektedir.Amacımız hem sahada hem de saha dışında örnek bir sporcular yetiştirmektir.Bu anlamda çalışmalarımız disiplin çerçevesinde olması gerektiği biçimde devam etmektedir.
Teknik, taktik, fiziksel ve mental eğitimlerin yanı sıra spor ahlakı ve disiplin konularında da genç futbolcuları en iyi şekilde hazırlayan Hatay Beşiktaş Futbol Okulumuza kayıtlarımız devam etmektedir.
Kayıt için gerekli belgeler ve başvuru koşulları için 0 540 944 1903 nolu telefondan bizlere ulaşılabilir.”dedi.

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu