CHP ARSUZ GENÇLİK KOLLARI KÜTÜPHANESİ OLAN OKULA KİTAP BAĞIŞLADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim, eğitime destek kapsamında kütüphanesi olan okula kitap bağışında bulunduklarını söyledi.

Devrim, yaptığı açıklamada, CHP Gençlik Kolları olarak ülkenin geleceği olan çocuklara ve gençlere yönelik sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

Bu kapsamda, kütüphane inşa eden Hatay Arsuz Aşık Veysel Anadolu Lisesine anlamlı bir kitap bağışı gerçekleştirdiklerini ifada eden Devrim, şöyle konuştu:

“Bağış kampanyamız, öğrencilerimizin daha fazla bilgiye erişimini sağlamak ve okuma alışkanlıklarını teşvik etmek amacıyla başlatıldı. Gençlik Kolları üyeleri olarak, eğitime yapılan her türlü katkının, ülkemizin aydınlık yarınlarına atılmış bir adım olduğuna inanıyoruz.

Kitap bağışımızla, hem öğrencilerimizin akademik gelişimine katkı sağlamayı hem de kültürel zenginliklerini artırmayı hedefledik. CHP Gençlik Kolları olarak, eğitime destek projelerine devam edeceğimizin altını çizmek isteriz.

Eğitime verdiğimiz bu destek, sadece bir başlangıçtır. Gelecek nesillerin daha donanımlı, bilinçli ve okuyan bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak için çalışacağız.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu