CHP MYK HATAY’DA TOPLANACAK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Hatay İl Teşkilatı, Genel Başkanları Özgür Özel’in Hatay programı öncesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. CHP Hatay milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, genel başkanın Hatay’a programı ve hazırlıkları ele alındı.
CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, ziyaret tarihi ve programının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtirken, “CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği ziyaretin, Hatay’ın yeniden inşa sürecine ve halkımızla olan güçlü bağlarımızın daha da pekişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve MYK üyelerimizin Hatay’da yapacakları bir dizi önemli ziyaretin ve halk buluşmalarının detaylarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Hatay’ın her köşesinde yankı uyandıracak bu ziyaretlerle, halkımızın sesine ses olmaya ve ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel de, Muğla ziyaretinde MYK toplantısını Hatay’da yapacaklarına işaret ederek, “Hatay madem ki bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesidir. Biz Atatürk’ün izinden gidenler olarak, Atatürk’ün partisi olarak Hatay’ı her birimiz şahsi meselemiz kabul ederiz. Hatay sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değil tüm CHP’lilerin şahsı meselesidir. Hatay’ı size ezdirmeyeceğiz, Hatay’a sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu