Deprem Sonrası Altınkaya’nın Çehresi Değişiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Altınkaya Mahallesi muhtarlığını devralan Ali Bozkurt, 6 Şubat depremi sonrasında büyük zarar gören altyapı çalışmalarını hızlandırdı. Depremin etkisiyle hasar gören su şebekesi, elektrik, telefon ve internet hatlarının onarımı için kolları sıvayan Muhtar Bozkurt, mahallenin yeniden ayağa kalkması için yoğun bir çaba sarf ediyor.
Deprem sonrası hızlı bir şekilde harekete geçen ve tüm çalışmaları yakından takip eden Bozkurt, ilgili kurumlarla koordineli çalışarak su, elektrik ve iletişim ağlarının tamiratını öncelikli hale getirdi. Mahalle sakinlerinin temel ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan bu çalışmaların yanı sıra, Altınkaya’da beton asfalt uygulaması da başlatıldı. Muhtar Bozkurt, yolların yenilenmesi ve mahallenin modern bir görünüme kavuşması için başlatılan bu projeyi büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

Muhtar Ali Bozkurt, “Depremin ardından mahallemizin altyapısı ciddi hasar aldı, ancak hep birlikte çalışarak bu zorlukların üstesinden geliyoruz. Mahallemizin hem altyapısını iyileştiriyoruz hem de yaşam kalitesini yükseltmek için projeler hayata geçiriyoruz. Elektrik hatlarımızdan su şebekesine, telefon ve internet hatlarının onarımına, Köy içi ve çevre mahallelerle bağlantı yollarında beton asfalt dökümünün tam gaz devam ettiği çalışmalarımıza ilave olarak Makas olarak bilinen Altınkaya yol çatında son dönemde yaşanan kazalar sebebi ile Trafik lambası çalışmamızı hızlandırmış bulunmaktayız. Yine aynı bölgede ilk icraatımız olan yolcu duraklarımız da vatandaşlarımızın büyük memnuniyetini kazanmıştır.” diyerek, Altınkaya’da yürütülen çalışmaların süreceğini belirtti.

Muhtar Bozkurt ayrıca,yapılan bu çalışmalarda sağladıkları desteklerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk,Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere ilgili tüm kurum müdürlerine teşekkür etti.
Altınkaya sakinleri de, Ali Bozkurt’un özverili çalışmaları sayesinde mahallenin toparlanma sürecine hızla girdiğini ifade ederek, muhtarlarına teşekkürlerini ilettiler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu