‘DEPREM SONRASI BEDENİMİZ VE BİZ’ ADLI SÖYLEŞİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi UNESCO Hatay Gastronomievi, Dünya Diyetisyenler Günü sebebiyle “Deprem Sonrası Bedenimiz ve Biz” adlı bir söyleşi düzenledi.

Diyetisyen Pınar Yetimoğlu Keskin’in gerçekleştirdiği söyleşide 6 Şubat depremlerinden sonra yaşanılan psikolojik dalgalanmalar sebebiyle değişkenlik gösteren beslenme şekilleri ve insan vücudunda sebep olduğu etkilerine değinildi.

Diyetisyen Keskin HBB UNESCO Hatay Gastronomievinde yapılan etkinlikte duygusal beslenme şekliyle kontrolsüz alınan kiloların yol açtığı sağlık sorunlarının önüne geçme yöntemlerini vatandaşlarla paylaştı.

Ayrıca etkinlikte Hatay’ın yöresel ürünlerinden Karakılçık Bulgurlu Antakya Kısırı ve Pancarlı Humus sunumu yapılırken vatandaşlardan gelen sorular da Diyetisyen Keskin tarafından cevaplandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu
Süper Lig
BAŞARILAR HATAYSPOR!
Devamı
# Team P W D L PTS