E-TİCARET ÜZERİNDEN DEPREM BÖLGELERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPALIM!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

GALATASARAY İKİNCİ BAŞKANI METİN ÖZTÜRK, TÜM GALATASARAYLILARI DEPREM BÖLGESİNDEKİ İNSANLARA DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Süper Lig’de ilk hafta oynayacakları Hatayspor maçıyla ilgili değerlendirmesinde, “İlk maçımız Hatayspor ile olacak. Hatay’ın bizim için ayrı önemi var” dedi.
Öztürk, açıklamasında, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden ülke olarak büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “Zor günlerde milletçe birlik ve beraberlik örneği sergiledik. 11 il’imizin acılarını, yaralarını sarmaya çalıştık. Hatay’da depremde büyük yıkım yaşayan illerimiz arasında yer aldı” diye konuştu.
Süper Lig’de ligin ilk haftasında ilk maçlarının Hatayspor ile oynamalarının Galatasaray için ayrı önemi olduğunu belirten Metin Öztürk, şöyle devam etti:
“Hatay’ın bizim için ayrı bir önemi var. Başkanımız Dursun Özbek depremde o bölgeye ilk adım atanlardı. Galatasaray camiası o bölgeye inanılmaz destek verdi. Desteklerimiz devam ediyor. İlk maçı Hatay ile oynamanın sembolik etkisi büyük. Yine söylüyoruz, deprem bölgelerinde hayat hâlâ normale dönmedi. E-Ticaret üzerinden o bölgelerden alışveriş yapalım. Biliyorsunuz İstanbul’da da bir deprem bekleniyor. Tüm Galatasaraylıları ticari alışveriş dışında o bölgeye yönlendirmek isterim. Devletin gücü bir yere kadar.” ifadelerini kullandı.
MISTIKOĞLU: GALATASARAY CAMİASINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu’da Galatasaray camiasının bu çağrısına teşekkür etti.
6 Şubat’ta yaşanan depremlerde büyük yıkım yaşayan Hatay’ın yaralarının sarılması için herkesin seferber olduğunu belirten Başkan Mıstıkoğlu, “Özellikle spor kulüplerimizin kente yaptığı destekler bizleri mutlu etmiştir. Galatasaray Kulübü’nün 2. Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamaları bizi mutlu etmiştir. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunun en güzel kanıtıdır. Maçlar sahada oynanır, saha dışında ise dayanışma, dostluk ve kardeşlik konuşur. Hatay’a kim yardım eli uzatırsa ona minnettar oluruz. Bu kapsamda Galatasaray camiasına yapmış olduğu çağrıdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu