Zeytin Diyarı Altınözü’nde 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 6’ncı Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali etkinlikleri ile birbirinden coşkulu görüntülere ev sahipliği yapacak.
22 Ekim Saat 10.00’da Atatürk Meydanı’ndan hasat alanına yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak olan 6. Altınözü Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali, önceki senelerden farklı olarak birbirinden keyifli etkinliklere imza atacak. Festival kapsamında Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkında festival boyunca düzenlenecek Survivor Parkuru ile çocuklar eğlencenin coşkusuna kapılacak. Altınözü Millet Bahçesi’nde kuracak olan ücretsiz oyun gruplarıyla çocuklar eğlenceye doyacak. Düzenlenecek olan akrobatik paten, bisiklet ve kaykay gösterilerinden oluşacak Extreme Show ile aksiyon, heyecan, adrenalin tutkunlarına unutulmaz şovlar sunulacak. 7’den 70’e her yaştan insanın eğlenebileceği 6’ncı Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde, ColorFest ile vatandaşları sıra dışı bir eğlencenin beklediği ifade edilirken, karaoke ve bilgi yarışması etkinlikleri de bu festivalde ilk kez gerçekleştirilecek.
MÜZİK, EĞLENCE, YARIŞMA, KARAOKE BU FESTİVALDE HEPSİ VAR
6. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde, her yaştan vatandaşın keyifli vakit geçirmesi için birbirinden güzel etkinlikler düzenleneceğini belirten Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Belediyemiz ve Kaymakamlığımız organizasyonu ile 22-23 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 6’ncı Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’miz 7’den 77’ye herkesi kapsayacak. Müzik, eğlence, yarışma, karaoke bu festivalde hepsi var. Tüm hemşehrilerimizi dolu dolu geçecek ve birbirinden renkli görüntülere sahne olacak festivalimize bekliyoruz” dedi.
BAŞKAN SARI YEREL BASINLA BULUŞACAK
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, bu sene 6’ncısını düzenleyecekleri Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali öncesinde, yarın saat 18.00’da Altınözü Zeytin Kafe’de Hatay basını ile bir araya gelecek. Başkan Sarı, festivalin içeriğini ve amacını gazetecilere anlattıktan sonra, festivale ilişkin tüm soruları da yanıtlayacak.