“Foto Gündüz” Çekimlere  Tam Gaz Devam Ediyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz fotoğrafçılık dünyasında son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan “Foto Gündüz”, profesyonel fotoğraf çekimlerinde hız kesmeden yoluna devam ediyor.Asrın felaketi sonrasında zorunlu olarak prefabrik çarşılarda faaliyetlerini sürdüren Foto Gündüz,Bir süredir hizmete deavm ettiği Türkiye Yüzyılı Çarşısındaki ofisi ile profesyonel fotoğraf çektirmek isteyenlerin akınına uğruyor.

Stüdyo çekimlerinin yanı sıra Hem düğün hem de dış mekân konseptli moda çekimlerinde uzmanlaşan M.Fatih Karagündüz, fotoğrafçılık sanatını yeni bir boyuta taşıyor.

Firmanın profesyonel yaklaşımı ve yüksek kaliteli ekipman kullanımı, fotoğrafların sadece teknik olarak değil, estetik açıdan da dikkat çekici olmasını sağlıyor. Işık oyunları, gölgeler ve renk tonları üzerinde ustaca oynayan “Foto Gündüz”, müşteri memnuniyetini de her zaman en üst seviyede tutuyor.

Antakya’da Üçüncü kuşak olarak Fotoğrafçılık mesleğini icra etmeye çalışan, mesleği işin erbaplarından öğrenmiş başarılı bir son dönem fotoğrafçısı olan M.Fatih Karagündüz merkezi bir noktada olan yeni işyerinde hizmet veriyor.

Fatih Karagündüz aynı zamanda Uluslararası Fotoğrafçılık sayfalarında devamlı elde ettiği birincilik dereceleri ile de adını uluslararası platformlarda duyuran başarılı bir fotoğrafçı olarak da biliniyor.

Fotoğrafçılık mesleğinin amcası Hayrettin Karagündüz  tarafından ailelerinde başladığını onun devamında da ağabeyi Ferhat Karagündüz tarafından başarılı bir biçimde  yapıldığını söyleyen M.Fatih Karagündüz,1984 yılından itibaren Ağabeyi Ahmet ve kardeşi Mehmet ile birlikte 5 Şubat 2023 tarihine kadar Fatih caddesinde Foto Gündüz olarak hizmet vermeye devam ettiklerinin altını çizerek Çağın getirdiği yenilikler doğrultusunda müşterilerine en iyi fotoğrafı çekmek adına büyük bir titizlik ile çalıştıkları işyerlerinin asrın felaketinde yıkıma uğraması sonrasında yeni ofislerinde hizmete başladıklarını belirtti.Karagündüz; “Fotoğrafçılık ailemizle özdeşlemiş bir meslek.Amcam ile başlayan fotoğrafçılık serüveni daha sonra ağabeyim ve onun devamında da iyi bir çırak olan benimle halen yürütülmektedir. Tabi bu arada bende 47 yıllık deneyimim ile adından söz ettiren başarılı bir fotoğrafçı konumundayım şu an. Gelişmeye açık olan mesleğimizde son yenilikleri en yakından takip ederek kendimi daha da geliştirmek adına çaba harcamaktayım.

Stüdyo çekimlerimizin yanında artık özel günlerde dış çekim fotoğraflar tercih ediliyor.Bizde Foto Gündüz olarak en iyi dış çekim fotoğraflarını çekmek adına tüm ekipmanlarımız ile belirlediğimiz noktalarda çekimlerimizi yapmaktayız. Yine bu fotoğrafları en şık albümler ile müşterilerimize sunmaktayız.Sadece fotoğraf makinası ile değil  Drone  ile de çekimler gerçekleştirmekteyiz.Bunun yanında Aktüel ,Aksiyon ve  Jimmy Jib kameralarımız ile düğün hikayeleri de çekmekteyiz.Yaptığımız çekimleri sosyal medya hesaplarımızdan inceleyebilrsiniz.Tercihleri ile bizleri bugünlere getiren kıymetli müşterilerimize şükranlarımızı sunuyor  Düğün,Kına,Doğum günü,Sünnet,Mezuniyet,Açılış v.b  özel günlerinizde fotoğraflarınızı çekmek üzere telefonlarınızı bekliyoruz.”dedi.

Türkiye Yüzyılı Çarşısı S-11 adresinde (Fahri Öksüz Cami Yanı) hizmet vren Foto Gündüz’e  0 533 613 11 79  nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu