Gazeteci Katırcıoğlu Ameliyat İle Sağlığına Kavuştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay basın camiasının sevilen ismi Mehmet Katırcıoğlu kısa bir süre önce yaşadığı sağlık sorununu Defne Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen operasyon ile atlattı.Katırcıoğlu, Üroloji Uzmanı Dr. Tunahan Ateş tarafından gerçekleştirilen ameliyat ile bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunlarını geride bırakarak, yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyor.

Uzman Doktor Tunahan Ateş ve ekibi tarafından gerçekleştirilen bir ameliyat ile eski sağlığına kavuşan Gazeteci Mehmet Katırcıoğlu’nun ameliyatı modern tıbbi teknikler ve ekipmanlar kullanılarak büyük bir titizlikle yapıldı.

Deprem bölgesinde böylesine başarılı sağlık hizmeti veren Defne Devlet Hastanesinde sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gazeteci Mehmet Katurcıoğlu açıklamasında:” Hastalığımın teşhisi ve tedavisi sürecinde gösterdiği özverili çabası münasebeti ile Üroloji Uzmanı Dr. Tunahan Ateş hocam başta olmak üzere, Ameliyathane personellerine, serviste görev yapan hemşire ve personellere sonsuz şükranlarımı sunuyor,Hastane yönetimimize gösterdikleri insan üstü çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Minnettarım.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu