Gazi Zan Spor Anaokulu Yaz Okuluna Hazır

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz okul öncesi eğitim sektöründe sundukları başarılı eğitimin yanı sıra spor salonunda miniklerin  uzman öğretmenler nezaretinde yaptıkları  spor faaliyetleri ile fazla olan enerjilerini doğru biçimde atmalarına imkan sağlayan  Gazi Zan Spor Anaokulu eğitim öğretim sezonunun tamamlanmasına sayılı günler kala Yaz  Okulu faaliyetlerini tamamlayarak kayıt almaya başladı.Sosyal Pedagog Gazi Zan yönetiminde oldukça da eski bir geçmişe sahip Gazi Zan Spor Anaokulu  alanında deneyimli eğitimci kadrosu ile Yaz dönemine de damga vurmaya hazırlanıyor.

Geleceği inşa ediyoruz sloganı ile eğitimlerini sürdüren Gazi Zan Spor Anaokulu Yaz Okulunda Futbol,Tenis,Yüzme,Basketbol,Jimnastik,Pilates,Binicilik,Tiyatro,Drama,Bale,Satranç,Dış Gezi,İlkokula hazırlık,İngilizce ve Almanca dil eğitiminin yanı sıra her Cuma günü Mangal Keyfi aktivitesi yer alacak.

Yaz Okulu kayıtlarına başladıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Gazi Zan Spor Anaokulu Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan açıklamasında:” Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde zor şartlara rağmen eğitime başladığımız 2023-2024 eğitim sezonunu başarılı bir biçimde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Her yıl olduğu gibi bu yılda spor aktiviteleri başta olmak üzere bir çok eğitim ve etkinliğin yer alacağı Yaz Okulumuzda tüm hazırlıklar tamamlanmıştır.

Çocuklar bizim için önemli ama alacakları eğitimde çok önemli çünkü onların eğitime başlayacakları ilk durak  noktası biziz. Bu anlamda bende ilk günden itibaren çocuk eğitimi konusunda yaptığım ilkler ile sektörde bir  idol durumundayız. Gazi Zan Spor Anaokulunda tüm eğitimlerimiz en iyi öğretmenler nezaretinde verilmektedir. Ne denli başarılı bir kurum olduğumuzu yıllardır görmüş olduğumuz yoğun ilgi gözler önüne sermektedir. Biz ilk günkü heyecan ile nasıl daha başarılı olabiliriz düşüncesi ile hareket eden bir ekibiz. Böylesine muhteşem bir Anaokulunda aldıkları eğitimler ile  ilköğretime hazırlanan minikler  paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı en güzel biçimde öğrenerek ilköğretim eğitimlerine uğurlanmaktadır. Yapmış olduğumuz faaliyetler hakkında daha detaylı bilgi için velilerimizi Anaokulumuza bekliyoruz. ”dedi.

Gazi Zan Spor Anaokulu Yaz Okulu kayıtları için 0 532 355 24 35 nolu telefondan itelişime geçebilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu