GÜNDEMDE BAKANLIK YOK, GÜNDEM DE SADECE HATAY’A AYAĞA KALDIRMAK VAR!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADEM YEŞİLDAL, ‘ADALET BAKANI’ OLACAĞI İDDİALARINA CEVAP VERDİ..
GÜNDEMDE BAKANLIK YOK, GÜNDEM DE SADECE HATAY’A AYAĞA KALDIRMAK VAR!

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, sosyal medya üzerinden hakkında “Adalet Bakanı” olacak iddialarına “Benim ne böyle bir talebim var, ne de bir beklentim var. Gündemimiz de sadece Hatay’ı ayağa kaldırmak var” diye cevap verdi.
Adem Yeşildal, kamuoyunda yer alan spekülasyon haberlere açıklama yaptı.
Şu anda gündemlerinde sadece ‘Hatay’ olduğunu açıklayan AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, konuşmasına şöyle devam etti:
“Önceliğimiz ve tek gündemimiz Hatay’ı ayağa kaldırmak, başka da bir gündemimiz yok. Benim ne Bakanlık gibi ne bir talebim, ne de bir beklentim vardır. Şu an Hatay’ımızı nasıl daha çabuk ayağa kaldırırız, vatandaşlarımızı kalıcı ve güvenli konutlarına bir an önce nasıl yerleştiririz, esnaflarımızı iş yerlerine bir an önce nasıl kavuşturup tekrar şehrimizin ekonomisine canlılık katarız çabası içerisindeyim. Bizim 6 Şubat’tan bu yana tek ve en önemli gündemimiz Hatay’ımızdır. Hatay’ımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bakanlarımızla, Cumhur ittifakı milletvekillerimiz ve il başkanlarımız ile birlikte hizmet etme çabasındayız.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu