HAT-KİM YAPI KİMYASALLARI, SEKTÖRE HIZLI GİRİŞ YAPTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da inşaat sektöründe büyük bir eksikliği giderecek olan HAT-KİM yapı kimyasalları, kendi alanında çözüm üreten, günümüz teknolojisini kullanan ve en kaliteli ürünleri piyasaya ulaştırmak için çaba harcayan güçlü, yenilikci bir firma olarak üretimine Antakya Organize Sanayi Bölgesinde son sürat devam ediyor.
HAT-KİM Yapı Kimyasalları, sektöre giriş yaptığı günden beri gösterdiği büyüme ve sürekli genişlettiği Pazar payını yenilik, karşılıklı saygı ve çalışmayla adını duyurmaya başladı.

Firma yetkilileri; “HAT-KİM Yapı Kimyasalları olarak, inşaat sektöründe çeşitli ihtiyaçları karşılayan geniş ürün yelpazemizle hizmetinizdeyiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, yenilikçi ve kaliteli ürünler geliştirme misyonumuzla sektörde fark yaratıyoruz. Seramik yapıştırıcılarından başlayarak, hazır sıvalar, ısı yalıtım grupları, zemin sistemleri, su izolasyon çözümleri, teknik harçlar ve derz dolguları gibi her türlü yapısal gereksinimi karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Her bir ürünümüz, yüksek performans, dayanıklılık ve kolay uygulama özellikleri ile öne çıkmaktadır.
Seramik yapıştırıcılarımız, üstün yapışma gücü ve uzun ömürlü performans sunarak, seramik uygulamalarınızda güvenilir sonuçlar elde etmenizi sağlar. Hazır sıva ve ısı yalıtım gruplarımız, yapılarınızda estetik ve enerji verimliliği sağlarken, zemin sistemlerimiz çeşitli zemin kaplamalarına uygun çözümler sunar. Su izolasyon çözümlerimiz, yapıların suya karşı korunmasında etkin rol oynar ve uzun vadeli koruma sağlar. Teknik harçlarımız, yapıların dayanıklılığını arttırırken, derz dolgularımız estetik ve fonksiyonel bir tamamlayıcı olarak hizmet eder. 6 Şubat’ta şunu gördük ki, deprem insanı öldürmüyor, yapılar insanı öldürüyor. Canlarımızı kaybetmemek için gerekli tüm tedbirleri almamız gerekiyor. Binalar ve yapılar yeniden yapılır ama kaybettiğimiz canlarımız geri gelmez. Artık bilim ve teknoloji çağındayız. Çalışmalarımızı bunu dikkate alarak yürütmeliyiz. Bilime, teknolojiye uygun, güçlü yapılar inşa etmemiz lazım. Deprem felaketinde zarar görmeyen güçlü yapılara bakmamız lazım. Yani güzel olan, doğru olan, zarar vermeyen tecrübeleri örnek almamız lazım. Hedefimiz güçlü ve dirençli şehirler olmak ise biz buna uygun ürünler kullanmak zorundayız.” ifadelerine yer verdiler.

HAT-KİM YAPI KİMYASALLARI Antakya Organize Sanayi Bölgesi İletişim : 05063290545 www.hat-kim.com

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu