Hatay Defne ve Antakya İlçelerinde Su Kesintisi Uyarısı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (HATSU), Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde rezerv alanı içerisinde yapılan kazı çalışmaları sırasında 600 lük düktil borunun hasar gördüğünü bildirdi. Bu nedenle su kesintisi yaşanacak bölgeler arasında Defne ilçesindeki Armutlu, Elektrik, Akdeniz, Sümerler, Aşağıokçular, Dursunlu, Subaşı, Turunçlu mahalleleri ile Antakya ilçesindeki Şirince, Karaali Bölüğü, Kardeşler, Bağrıyanık, Aydınlıkevler, Hacı Ömer Alpagot, Sofular, Kışlasaray, Habib Neccar, Meydan, Esentepe, Esenlik, Gazi mahalleleri ve Uzun Çarşı bölgesi de yer alıyor.
HATSU’dan yapılan açıklamaya göre, arıza onarım çalışmalarına başlanmış olup, çalışmaların tamamlanmasının ardından su iletimi sağlanacak. Çalışmaların sürdüğü süreçte vatandaşların su kesintisinden etkilenebileceği belirtilerek, konuya duyarlı olmaları istendi.
Vatandaşların su sıkıntısı yaşamamaları için su kullanımında dikkatli olmaları ve su depolama tedbirlerini almaları tavsiye edildi.
Hatay Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (HATSU) yetkilileri, kesintinin sona ermesinin ardından suyun normale döneceğini ve tüm vatandaşların konu hakkında bilgilendirileceğini belirtti.
Kesintiden etkilenen mahallelerdeki vatandaşların sabırlı olmaları ve çalışmaların tamamlanmasını beklemeleri rica edilmektedir.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu
BAŞARILAR HATAYSPOR!
Devamı
# Team P W D L PTS