HATAY KENT KONSEYİNE GENÇ BİR ADAY;”Mehmet Katırcıoğlu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Kent Konseyi, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şehirdeki sosyal, kültürel ve çevresel projeleriyle tanınan konsey, 13 Eylül’de yapılacak olan yeni yönetim seçimi için hazırlıklarını sürdürürken, başkanlık yarışına genç bir aday katıldı: Gazeteci Mehmet Katırcıoğlu.
Mehmet Katırcıoğlu’nun adaylığını açıklaması, kentte bir anda büyük yankı uyandırdı. Özellikle şehrin yeniden ayağa kalkması ile gençlere yönelik projeleri ve yenilikçi yaklaşımları ile tanınan Katırcıoğlu, konsey başkanlığı için aday olmasının ardında Hatay’a olan sevgisi ve şehrin gelişimine katkı sağlama isteğinin yattığını belirtti.
Muhtarlar,STK Başkanları ve Kanaat önderlerinden oluşan Hatay Kent Konseyinin başkanlığına talip olduğunu tüm sosyal medya platformlarından açıklayan Mehmet Katırcıoğlu; “Hatay, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en önemli şehirlerinden biri. Bu şehirde doğup büyümüş biri olarak, kentimizin hak ettiği yere gelmesi için gençlerimizle, kadınlarımızla, yaşlılarımızla el ele vererek çalışmak istiyorum.Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan kadim şehrimiz için tüm kurum ve kuruluşların olduğu gibi Hatay Kent Konseyin de başarılı çalışmalara imza atması adına var gücümle çalışacağımın sözünü buradan veriyorum.
Hatay Kent Konseyi, kentin tüm dinamiklerini bir araya getiren önemli bir yapı. Eğer başkan seçilirsem, halkın taleplerini dinleyen, çözüm odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışını hayata geçireceğim.Tüm üyelerimizin desteklerini bekliyorum.” dedi.
Hatay Kent Konseyi’nin yeni başkanını seçeceği 13 Eylül’deki seçimlerin sonucu merakla beklenirken, Mehmet Katırcıoğlu’nun adaylığı, kent konseyine yeni bir soluk getirebileceği ve gençlerin sesi olabileceği şeklinde yorumlanıyor. Kent halkı ise, yapılacak seçimlerle birlikte Hatay’ın geleceği için önemli adımlar atılmasını umut ediyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu