HATAY’DA 1482 AMATÖR MAÇ OYNANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

HATAY ASKF BAŞKANI ABDULHALİK GÖRÜN, 2023/2024 SEZONUN KAZASIZ-BELASIZ VE OLAYSIZ BİR ŞEKİLDE SONA ERDİĞİNİ SÖYLEDİ
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Abdulhalik Görün, 2023/2024 futbol sezonunun kazasız-belasız ve olaysız bir şekilde sona erdiğini söyledi.
Başkan Görün, sezonun sona ermesi nedeniyle yayınladığı teşekkür mesajında şu sözlere yer verdi:
“08 Temmuz 2024 tarihi itibari ile 2023 – 2024 Mehmet Öztürk Futbol sezonunu kazasız, belasız ve olaysız bir şekilde bitirdik.
Bu sezonda U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17, U-18 ve Büyüklerde, Bölgesel Lig Süper Lig, 1.Amatör Küme, 2. Amatör Küme de toplamda 1482 müsabaka oynatılmıştır.
Yaşadığımız asrın felaketi sonrası Hatay’da oynattığımız futbolun nezih ve olaysız gecesinde katkılarını gördüğümüz, Başta Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı beyefendiye, İl Jandarma Alay Komutanımız Tuğ General Sayın Ömer Ersever beye, ve Jandarma Güvenlik birimlerine, Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk beye ve Tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza ve Birimlerine, Hatay Emniyet Müdürümüz Sayın Kadir Gökçek beye ve Güvenlik Güçlerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali Osman Bebek beye ve İlçe Müdürlerimize ile tüm personellerine, maddi ve manevi zorluklar içerisinde bu maçların oynanmasında büyük pay sahibi olan bütün Kulüp Başkanlarımıza, Yöneticilerimize, Teknik Sorumlularımıza ve Tüm sporcu evlatlarımıza, TFF Futbol İl Temsilcimiz Sayın Müfid Tatlı ve Tertip Kurulu üyelerine, TFF Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Sayın İsmail Yoğurtçu ve Kurul üyelerine, TFF Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Necmi Demir ve Yönetim Kuruluna ile Tüm Hakem ve Gözlemcilerimize, Bölgesel Lig Temsilcilerimize, TFSKD Hatay Şube Başkanı Sayın Zafir Koç ve Yönetim Kuruluna ile Tüm Saha Komiserlerimize, TUFAD Başkanı Sayın Yaşar Düzen ve Yönetim Kuruluna ile Tüm Teknik Direktör ve Antrenörlerimize, Sağlık Görevlilerine, Sahalarımızın Sorumlularına ve Tüm Personellerine, çok kıymetli Güzide basın mensuplarımıza ve emeği geçen herkese Şahsım ve Yönetim Kurulum adına çok çok Teşekkür ediyorum. Saygılarımla…”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu