HATAYSPOR’DA ALTYAPI SEÇMELERİNE VELİLERDEN TEPKİ! CİDDİYETTEN UZAK, GÖSTERMELİK VE FİYASKO!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’da altyapı seçmeleri velilerden büyük tepki gördü.
Gazetemizi arayan veliler, Hatayspor Kulübünün düzenlemiş olduğu altyapı seçmelerine çocuklarını getirdikleri için pişman olduklarını söylediler.
Disiplinden ve ciddiyetten uzak bir seçmenin olduğuna dikkat çeken veliler, “Hatayspor seçme yapıyor diye seçme yapılıyor. Büyük bir heyecanla ve gelecekte Hatayspor formasını giymenin hayallerini kuran çocuklarımız, 10 ve 15’er dakikalık denemelerle ve mevkilerine uygun yerlerde oynatılmayarak deneme yaptırılıyor. Bu kadar kısa süre de oraya gelen çocuğun performansını keşfetmeleri için sihirbaz olmaları gerekiyor. Düzen yok, intizam yok, disiplin ve ciddiyet hiç yok. Böyle bir seçmeyi amatör takımlarımız dahi yapmaz. Çünkü amatör takım bile seçeceği oyuncuya daha fazla süre, birden fazla şans verir. Yazıklar olsun, bu tür hareketlerle Hatayspor’un adını küçültüyorsunuz ve çocukların Hatayspor sevgisi heveslerini kırıyorsunuz” tepkilerini dile getirdiler.
ALT YAPI SEÇMELERİ FİYASKO!
Hatayspor’un alt yapısına yapılan seçmelerin tam bir fiyaskoya dönüştüğünü ileri süren veliler, “Fiyasko resmen, Hataspor’a yarar getireceğine zarar verilen bir seçme. Bu kadar hazırlıksız, plansız bir seçme olamaz. Hiç derslerine çalışmamışlar, alaacele bundan bir kötü seçme olamaz. Keşke yapmasalardı da, çocukların ümitlerini kırmasaydılar. O kadar yetenekli çocukları görmeden, izlemeden karar verdiler. Gel de bunlardan Hatayspor’a iyi oyuncu yetiştirmelerini bekleyin, kocaman bir hayal kırıklığı” şeklinde konuştular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu