HATAYSPOR’DA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK! 0-1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

BORDO-BEYAZLILAR, BODRUM FK KARŞISINDA 3 PUAN KAYBEDEREK, LİGİN EN ALTINA DEMİR ATTI!
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Hatayspor sahasında Bodrum FK ile karşılaştı. Mersin Stadyumu’nda oynanan maçı Bodrum FK 1-0 kazandı.
Konuk ekibe galibiyeti getiren golü 27. dakikada Taulant Seferi kaydetti.
Hatayspor oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratırken, kalesinde gördüğü gol ise evlere şenlikti. Maç boyu topu tutamadı, oyun kuramadı, oyun kuramayınca topu Abuobakar’la buluşturamadı. Yıldız golcü maçı kaleye şut atmadan tamamladı.
MAÇTAN DAKİKALAR
20.dakikada Sipay Bodrum FK’nın kullandığı köşe vuruşunda Ali Aytemur golü buldu ancak hakem Ümit Öztürk gol öncesi kaleci Erce’ye faul tespit etti ve ağlara giden top gol değeri kazanmadı.
27.dakikada ceza sahasında Hatayspor savunmasına baskı yapan Seferi, Kamil Ahmet Çörekçi ve Cemali Sertel’in arasında kalan topa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluştu.
İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Hatayspor’un şuursuz ve organizasyonsuz baskısı sonucu değiştirmedi ve maçta Bodrum FK takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
RIZA ÇALIMBAY 2. MAÇINDA DA GALİBİYET ALAMADI
Alanyaspor maçıyla takımın başına geçen Riza Çalımbay, Hatayspor ile ikinci maçında da galibiyet alamadı. Çalımbay’ın öğrencileri Akdeniz ekibiyle de 0-0 berabere kalmıştı.
Bodrum FK, İsmet Taşdemir ile bu sezonki ikinci galibiyetini aldı. Ege temsilcisi, ilk kez deplasmanda kazandı.
Bu sonucun ardından Bodrum FK, puanını 6’ya çıkardı. Hatayspor ise 2 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Hatayspor, BAY geçecek. Bodrum FK ise Adana Demirspor’u ağırlayacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu