HATAYSPOR’DA GÖREV YAPMAK BENİM İÇİN BAMBAŞKA BİR DUYGU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor’da göreve getirilen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yardımcılığını aslen Hatay Antakya  doğumlu olan Ayhan Tenbeloğlu yapacak.

Daha önce Antalyaspor, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Trabzonspor ve Beşiktaş’ta birlikte görev yaptığı Rıza Çalımbay ile Hatayspor’da da yardımcı antrenör olarak görev yapacak olan Ayhan Tenbeloğlu, doğup büyüdüğü yere hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

DEPREMDE 15 YAKINIMI KAYBETTİM

Tenbeloğlu, 6 Şubat depremlerinde ailesinden 15 yakınını kaybettiğini belirterek, “11 il başta Hatay’da çok acılar yaşadık. Aile yakınlarımdan çok sayıda kayıplar verdik. Acımız büyük, Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.

Hatayspor’da görev almanın ayrı bir heyecan verdiğini belirten Ayhan Tenbeloğlu, Rıza Çalımbay’ın Hatay’da olmasının büyük bir şans olduğunu belirtti.

RIZA HOCAMIN OLDUĞU YERDE BAŞARISIZLIK KONUŞULMAZ

Ayhan Tenbeloğlu, Hatayspor’da birlikte görev yapacakları teknik direktör Rıza Çalımbay’ın çalışmayı seven bir teknik adam olduğuna dikkat çekti.

Uzun yıllar beraber çalıştıkları Rıza Çalımbay ile uyum ile çalıştıklarını belirten Ayhan Tenbeloğlu, “Rıza hocamın olduğu yerde başarısızlık kabul edilmez, bahane üretilmez. Hatayspor’u layık olduğu yere taşımak üzere göreve geldik. Benim için daha farklı bir duygu yaşanıyor. Kendi memleketimin takımına hizmet edecek olmanın onuru ve gururu içerisindeyim. Ekip olarak çok iyi bir teknik heyete sahibiz, inşallah Alanyaspor maçı ile başlayacağımız bu mücadelede en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu