HBB, MUHTARLARLA İLETİŞİME DEVAM EDİYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini daha etkin bir şekilde değerlendirmek amacıyla muhtarlarla olan iletişimini sürdürüyor.

HBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Rüstem Bahadırlı, Başkan Mehmet Öntürk’ün talimatlarıyla mahallelerde gerçekleştirilen hizmetlerin genel değerlendirmesini yapmak üzere Defne ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi. Defne ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelen Bahadırlı, Sümerler Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Turunçlu Mahallesi Muhtarı Muhsin Demirel,  Harbiye Mahallesi Muhtarı İlker Aşkar, Toygarlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çağatay ve Aşağıokçular Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Uzun ile kapsamlı bir görüşme yaptı. Muhtarlar toplantıda, mahalle sakinlerinin talepleri ve karşılaşılan sorunları ele alıp, mahallelerde yaşanan sıkıntıları dile getirerek Hatay Büyükşehir Belediyesinden çözüm bekledikleri konuları paylaştılar.

Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları da muhtarlarla paylaşan HBB yetkilileri, sorunları çözme yönünde hızlı adımlar atacaklarını belirterek, muhtarların ve mahalle sakinlerinin her zaman yanında olduklarını vurguladılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu
BAŞARILAR HATAYSPOR!
Devamı
# Team P W D L PTS