HER GÜN ÖNÜMÜZE YENİ BORÇLAR ÇIKIYOR!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Mıstıkoğlu, tüm Hataylıların Hatayspor’a destek vermesi gerektiğini söyledi.
Bundan sonra Hatayspor’da gizli kapaklı hiçbir işin olmayacağını ve herşeyi kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Başkan Mıstıkoğlu, sorulan bir soru üzerine kulübün borcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
BİLANCOYA YANSITILMAMIŞ ALACAK VE VERECEKLER DE ÇIKTI!
Hatayspor’un apar topar kongreye götürüldüğünü ve Hatayspor’un genel kurul üyelerinin mali bilançoyla ilgili hiçbir bilgisinin bulanmadığını belirten Mıstıkoğlu, “Gelir gider tablosu kongredeki Hatayspor taraftarlarına ve üyelerine dağıtılmadı. Dolayısıyla Hatayspor’un mali genel durumu üyeler tarafından ibra edildi. Bilançoya yansıtılmamış olan alacak ve verecekler de çıktı. Biz bunları kalem kalem hesap ettik. Ödenmemiş futbolcu alacakları, personel alacakları, önümüze çıktı. Bir örnek vereyim. Volkan Demirel hocamızın ekibinin paraları ödenmemiş. Yani her gün önümüze yeni borçlar çıkıyor. Bugüne kadar Hatayspor’a hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz biz. Ancak biz bu tabloyu paylaşmak zorundayız ve bu mali tablonun altından hep beraber kalkacağız” açıklamasında bulundu.
TAKIMIMIZ 2 HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNAYACAK
Başkan Mıstıkoğlu, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde takımlarının hazırlık çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Mıstıkoğlu, “Yaklaşık 1 aydır yeni sezon hazırlıklarımızı Erzurum’da sürdürüyoruz. Takımımız 2 hazırlık maçı daha oynayarak, 5 Ağustos’ta Mersin’e gelecek ve sezonun ilk maçını 9 Ağustos’ta Galatasaray takımı ile oynayacağız. İnşallah oradan iyi bir sonuçla dönmeyi bekliyoruz.” dedi.
TARAFTAR 10 NUMARA, 5 NUMARA DİYOR AMA!
Hatayspor’un çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve lige iyi bir başlangıç yapacaklarını belirten Mıstıkoğlu, “Futbolcularımız iyi bir aile ortamında lige hazırlanıyor. Takım ruhu ve birlik beraberlik var. Biz bunu kampa olan ziyaretimizde gördük. Orada teknik heyetimizle ve futbolcularımızla görüştüm. Onlara son derece güveniyoruz. Ancak kamuoyunda şöyle bir talep var. Taraftarlarımızdan sürekli aynı talepler geliyor. Oda yıldız futbolcu alımı ile ilgili. Durmadan 10 numara alın, 5 numara alın diye talep var. Bu arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Biz teknik heyetimizin talep ettiği transferleri yapıyoruz. Bizim hiç birimiz teknik adam değiliz. Orada buna yazan arkadaşlarda teknik adam değil. Dolayısıyla bizim görevimiz teknik heyetin önünü açmak. Biz yönetim kurulu olarak Teknik Heyetimizin istediği tüm transferleri yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz.”
Başkan Mıstıkoğlu, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu