Kemal Canbolat Academy Basketbol Okulu Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Basketbol eğitimi konusunda bölgemizin başarılı kurumları arasında yer alan Kemal Canbolat Academy tam gaz faaliyetlerine devam ediyor. Yeni Başlangıçlar ve Büyük Hedefler ile 28 Eylül’de açılan Kemal Canbolat Academy Basketbol Okulu her yaş ve yetenek seviyesindeki çocuklara eğitim veriyor. Basketbol konusunda deneyimli isimler Kemal Canbolat ve  Burak Yaşar ile eğitimlerin devam ettiği okul çalışmalarını Doğa Koleji basketbol sahasında gerçekleştiriyor.

Kemal Canbolat Academy Basketbol Okulu yöneticileri tarafından yapılan açıklamada:”Basketbol yalnızca bir spor değil, disiplin, dayanışma ve özveri gerektiren bir yaşam tarzıdır.

28 Eylül’de faaliyete başlayan  basketbol okulumuzda  her yaş ve yetenek seviyesindeki çocuklar için hazırladığımız kapsamlı programlarımızla, çocuklarınızın potansiyelini keşfetmesine ve basketbolun büyülü dünyasında kendine bir yer edinmesine fırsat tanıyın !

Neden Bizimle?

Eğitimde Kalite: Çocuklarınız, deneyimli antrenörlerimiz ve modern antrenman teknikleriyle basketbolu temelden öğrenip, ileri düzeye kadar gelişim gösterecek.

Modern ve Kapsamlı Antrenman Programları: Basketbola yeni başlayan öğrencilerimiz için, temel teknikleri eğlenceli oyunlarla öğreterek spor sevgisi aşılıyoruz. Orta düzeydeki öğrencilerimiz, teknik becerilerini geliştirirken oyun stratejileri ve takım çalışmasına odaklanıyor. İleri düzeydeki yetenekli oyuncularımız ise profesyonel antrenman programlarıyla bireysel becerilerini maksimum seviyeye çıkararak rekabetçi basketbol dünyasına hazırlanıyor ve spor bursu ya da profesyonel kariyer hedeflerine destek oluyoruz. Sınırlı kontenjan fırsatını kaçırmayın ve hemen kayıt yaptırın !”ifadelerine yer verildi.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin: 0545 785 6151

E-posta: kemalcanbolatacademy@gmail.com

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu