MAHALLİ YEMEKLERİN TADINA DOYAMAYACAKSINIZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Umut Et Restaurant’ta her gün yöresel yemekler lezzet şöleni yaşanıyor.
Deprem sonrası yeni konsepti ve yeni bir mekanda hizmet vermeye çalışan Umut Et Restaurant’ın işletmeciliğini Kenan Gül yaparken, kentimizin yakından tanıdığı Katar’da uzun süre restaurant işletmeciliği yapan spor adamı Yılmaz Gülbahar’ın hazırladığı yöresel lezzetlerin damak tadına doyamayacaksınız.
Umut Et Restaurant’ta et, tavuk ızgara ve soğuk meze çeşitlerinin yanısıra her gün öğlen saatlerinde mahalli yemekler çeşitleri ile de hizmet veriyor.
Yılmaz Gülbahar’ın meşhur kespe pilavının yanısıra, mercimek çorbası, et haşlama, fırında tavuk, kuru fasülye, patlıcan musakka, şehriyeli beyaz pilav, orman kebabı, karnıyarık, zeytinyağlı taze fasulye, nohut yahni, meyhane pilavı, kuzu incik haşlama, dolma karışık, güveç, tereyağlı tavuk çorba, başamel soslu makarna, salata çeşitleri, cacık ve birçok lezzeti bir arada bulacaksınız.
Damak tadınıza doyamayacağınız tüm lezzetleri Umut Et Restaurant’ta bulabilirsiniz. Özel günleriniz için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Umut Et Restaurant, Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Sosyete Pazarı yanı, Rezervasyon Telefon: 0 530 448 45 99

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu