MEHMET GÜZEL BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

BAL LİGİNE KATILMAMA RİSKİ TAŞIYAN SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ’NİN İMDADINA MEHMET GÜZEL YETİŞTİ
MEHMET GÜZEL BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Hatayspor’un bir önceki dönem Futbol Şube Sorumlusu iş insanı Mehmet Güzel, Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek Samandağ Gençlerbirliği’ne ligine destek vererek gönülleri fethetti.
Hayırsever iş insanı Mehmet Güzel, geçtiğimiz sezon Hatayspor’un ligde kalması için maddi destek sağlayarak, başarıda önemli payı olan isim olmuştu.
Yine amatör takımlara sağladığı destek ile Hatay futboluna destek veren Mehmet Güzel, son olarak da Samandağ Gençlerbirliği’nin ‘lige katılamama’ riskine kayıtsız kalmadı ve gerekli desteği sağladı.
Samandağ Gençlerbirliği’nden Umut ve Onur Çakır kardeşlerle bir araya gelen Mehmet Güzel, takımın lige katılabilmesi için maddi katkıyı sağlayarak, yarın ki Reyhanlıspor maçında sahaya çıkılmasını sağlamış oldu.
Umut ve Onur Çakır kardeşler, Samandağ Gençlerbirliği’nin BAL’da sahaya çıkmasını sağlayan, maddi ve manevi desteğine esirgemeyen Mehmet Güzel’e kulüp adına teşekkür ettiler.
TAKIMIN BAŞINA OKAN KÜÇÜK GETİRİLDİ
Mehmet Güzel, ayrıca Samandağ Gençlerbirliği takımına çalıştırıcı olarak Mersin-Tarsus bölgesinin başarılı teknik adamlarından Okan Küçük’ü getirdi.
Güzel, başarılı çalıştırıcı Okan Küçük’ün hem insan olarak hem de teknik adam olarak Samandağ Gençlerbirliği’ne yakışan bir isim olduğunu belirterek, başarılı olacağına inandığını söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu