Merhum Mehmet Lütfi Kimyonoğlunun Ruhuna Hatmi Şerif Okundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğan Kimyonoğlu ailesinin kıymetli büyüğü  Mehmet Lütfi Kimyonoğlunun ruhuna hatmi şerif okutuldu.

Kızılay Hatay İl Başkanı ve Antakya Belediye meclis üyesi Hüseyin Kimyonoglu’nun babası, HBB Mezarlıklar Müdürü Mustafa Şener’in kayınbabası olan Merhum Mehmet Lütfi Kimyonoğlunun Gülderen mahallesinde bulunan evinde gerçekleşen Hatmi Şerif programına Protokol üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri,STK Başkanları,Kanaat Önderleri,Akraba ve sevenleri katılım göstererek Kimyonoğlu ailesinin acısına ortak oldular.

Şehrimizin sevilen hocaları tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program hatmi şerif ve yapılan dua ile son buldu.

Programın sonunda Kızılay Hatay İl Başkanı ve Antakya Belediye meclis üyesi Hüseyin Kimyonoglu , HBB Mezarlıklar Müdürü Mustafa Şener ve aile bireyleri  taziyeleri kabul ettiler.

Merhum Mehmet Lütfi Kimyonoğlunun ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile Şehri Hatay Haber Portalı  olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu